31 December

Är ju ändå snart slut på det här året, så varför inte....

Hur har året nollåtta varit för dig? - Bästa året hittills.
Bättre än förra året? - Absolut.
Har du träffat några nya vänner? - Jajamän.
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? -
Har du flyttat under år nollåtta? - Näe, det har jag inte.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja.. det har jag väll ?
Isåfall vilken? - Många.
Har du druckit alkohol? - Nepp =D
Har du rökt? - Aldrig
Har du kysst en främling? - Näää

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollåtta? - Den har väll haft sina brister, men den har varit helt underbar också.
Har du strulat med någon? - Näe ..
Har du varit kär? - Ja!
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nope

SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? - Nä.
Har någon i din släkt avlidit? - Nej:)
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Inte min grej
Har du varit i slagsmål? - Inte min grej

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - Jadå
Isåfall vad? Något
Har du skämt ut dig? - Vet inte ?
Har du ljugit för en vän? - Hmm.. kanske
Har du varit ute en hel natt? - Nää
Har du blivit tagen av polisen? - Nepp
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Jaa
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - Jaa


SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - Nynäshamns gymnasium
Har någon varit elak mot dig på skolan? - Nää
Hatar du någon på din skola? - Ja, men nämner inga namn
Har du gjort något framsteg? - Jarå!
Har du haft alla rätt på ett prov? - nästan =D

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Japp
Har du förlorat en vän? - Nej de tror jag inte
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Nja, lite kanske
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Näe
Har du ljugit för din bästavän? - Nej:)
Har du haft en relation med en vän? - Näe
Har du många killkompisar? - Njae

30 December

Hallå. Jag är på Gotland, som du kanske redan visste? Jag har inte haft lust att skriva i bloggen, men nu gör vi inte så mycket. Vi har tittat på senaste bond filmen, och nu spelar Oscar, så då passar jag på att skriva här. Tidigare idag var vi på öster och kollade runt i affärer. Jag köpte en skjorta, som Oscar tyckte satt så bra på mig.. Funderar på om jag vill till Öster imorgon också, och kanske gå lite inne på adelsgatan, som ligger inne i ringmuren. Men jag får fundera lite till.

Grattis till Mimmi som fyller hela 17 år idag =D


26 December

Idag 13:10 börjar ''it takes two'' (två skall man vara) med Mary-kate och Ashley olsen, den är ju bara för bra.



26 December - Gotland

Ikväll är jag ute på havs i 3 timmar, åker till min älskling och stannar där över nyår. =D Jag vill bo på Gotland när jag blir äldre, tillsammans med min baby. Tycker det är så skönt att komma ifrån fastlandet. Dessutom är ju pappa gotländsk, och nästan hela min släkt, på pappas sida bor på Gotland. Så jag är ju halv-gotländsk, för tusan, thihi.
Innan jag träffade Oscar, så var jag bara på Gotland varje sommarlov, men nu blir det mycket oftare. Innan Oscar tog studenten så kunde vi bara träffas typ.. varje helg, men det blev ju dyrt också, pga båtresorna. Men nu när han tagit studenten så bor han typ hemma hos mig =) när han inte är här, så saknar jag honom hela tiden.

Kan inte tiden gå lite fortare, jag vill vara där nu!
Jag älskar dig, mitt hjärtegull <3

25 December

Idag har jag och Oscar varit tillsammans i 10 månader, det är inte klokt vad tiden går snabbt. Han är på Gotland just nu, men jag åker ner imorgon, båten går 20:05. Ska ta med mig julklappar till honom, som är från familjen.. och sen mina julklappar till honom, såklart. Jag fick en tidig julklapp av honom för ett par dagar sen, ett par svarta stövlar, som jag velat ha hur länge som helst =) 
Här nedan är lite bilder på några av mina julklappar jag fick igår

 

  

24 December

Nu är det roliga slut, och gästerna har gått hem. Eller, det roliga är kanske inte slut riktigt än? Jag har haft en helt underbar julafton, kanske den bästa hittills, med kalle anka, julmiddag, fika och mormors daimglass, julklappar och julgodis.. (jag känner mig som en tidsinställd bomb) Har ätit så mycket idag, så att min stackars mage blir orolig. Jag fick en platt-tång av syrrans pojkvän, men hon sa att jag inte skulle öppna förpackningen.. efter ett tag kom det ett paket från mormor och morfar, som också var en platt-tång, fast med 3 olika typer, en för om man vill ha vågigt hår, en om man vill ha platt hår och en för om man vill ha lockigt hår. Och eftersom det är bättre kvalité i den så ska jag byta/lämna tillbaka martins, som han hade sagt, eftersom han inte visste att mormor och morfar köpt en redan. Sen fick jag en vågtång av mamma och pappa, som är riktigt riktigt bra!! fick också.. två presentkort på Gina tricot, Ett stort champagne glas med gelé i, som man stoppar ett värmeljus i, en tröja, en klänning, en väska och två vaser och Choklad.
 jag är jätte glad över mina julklappar, verkligen.. Hoppas du också är nöjd med dina julklappar =)

Imorgon ska vi till mormor och morfar och fika, och morbror fyller år. Sedan ska jag packa.
Men nu ska jag ringa till min älskade pojkvän, saknar honom något så otroligt <3


24 December - JUL

Godmorgon alla glada. Jag har öppnat mitt morgonpaket, och det var en kort trikåklänning
jätte fin.. ska nog ha den på mig idag =)


23 December

Sådärdå, då har jag nyss klätt julgranen - JAG, själv! blev jätte fint tycker jag. Mormor och morfar var nyss här och lämnade våra julklappar, varav en som är nästan lika lång som julgranen själv :O .. till syrran, baah. Men jag tror jag vet vad det är, höhö. Inget som jag har användning av just nu iaf. Mamma är och handlar det sista till morgondagen, samt chips, ostbågar och läsk till uppesittarkvällen ikväll.


Verkar det här klokt? det ligger fyra askar i kylskåpet med sjöfrukter i, och jag måste vänta tills imorgon :|
GE MIG! ÄLSKA SJÖFRUKTS CHOKLAD <33

   

23 December

Ska börja skriva ned vad jag ska ha med mig på fredag, till gotland. Lika bra, så att jag inte glömmer någonting ^^

23 December

Godmorgon, har ni sovit gott?
Mormor ringde och väckte mig, eftersom jag hade telefonen i mitt rum, suck =/ Så jag tar tag i telefonen och springer upp, runt i huset och letar efter mamma, medans telefonen ringde.. sen hör jag mamma som ropar: svara då! haha, jag tittade omkring utan att se mamma, så jag svarade.. ringsignalen kan verkligen göra en knäpp, speciellt om man vaknar utav den.. jag kände mig iaf en aning vilse. Sen gick jag in och la mig i sängen igen, men jag kunde inte somna om. Allt jag kunde tänka på var morgondagen. Och det jag ska göra idag, vilket inte är så mycket.

lovat mamma att dammsuga alla rum
bestämma kläder inför julafton och nyår
klä julgranen
slå in paket
städa mitt badrum
tillsist, uppesittarkväll.

Nu har mamma och pappa åkt till länna, för att köpa en ny säng till dem. Just därför fick jag äran att dammsuga. Igår fick jag veta att vi ska spela bingolotto ikväll, från 19:30 till 00:00 .. jag som alltid brukar gå och lägga mig tidigt för att det snabbare ska bli julafton och så att jag snabbare kan öppna mitt/mina morgonpaket, men icke då.. det ska vara uppesittarkväll ikväll istället. Jonna, Robin, Natta och Martin kanske kommer förbi och spelar också. Funderar på om jag ska börja dammsuga redan nu, så att jag har det gjort? hmm .. det återstår att se.


22 December

Jag känner mig som en.. tom burk.
ja, en tom burk.
Tvinga mig inte att förklara,
för jag känner mig bara som en tom burk.

finns inget att förklara.


22 December

Sådärja. Nu har jag städat mitt rum, litegrann iallafall .. plockade bort grejer från soffan och hyllan och dammsög, och dammade.. sedan tände jag några ljus, var bara älskling som saknades =/ .. Har precis tittat klart på top model, var typ det enda som gick på tv:n. Väntar på att mamma ska komma hem, så att vi kan käka middag någongång, är hungrig.

Här slänger jag upp några bilder som jag tog efter städningen!

   

22 December

Jag sov, otroligt nog, till 11:30 idag - vaknade flertal gånger innan. Syrran kom hit med min väska som jag glömde hos henne igår. Nu tänkte jag sätta igång och städa mitt rum, har egentligen ingen lust.. men det måste göras.

 

21 December

Jag har glömt att tala om, eller iallafall skriva att jag är förkyld, och har ont i halsen så det skriker om det. Känns inte bra såhär inför jul och allt, hoppas att jag blir frisk i tid. Jag har jätte svårt för att somna när jag är förkyld, bara för att det rinner och är täppt. Men det är jag nog inte ensam om, visst inte? ..
För er som är nyfikna på hur det gick för mig på det sista administrations provet, om offentlighetsprincipen, förvaltningskommunikation och affärskommunikation, så fick jag MVG. Känns super bra, eftersom jag trodde att det skulle gå åt pipan. Men jag får bara VG i själva kursen, men det känns bra.
Strax efter att jag skrivit det nedanstående inlägget så gick jag och mamma till syrran, för att hon skulle färga mammas hår.. som jag inte orka göra, jag satt och kollade på Grinchen, HA! =) Undrar om det finns någon som hatar julen så mycket som han gör i filmen? förstår bara inte hur man kan hata julen, eller vinter överhuvudtaget. Jag har sen alltid älskat vintern före sommaren, det låter kanske inte klokt.. men jag är jag, visst? Jag har julklappat klart, och jag bara längtar efter julafton, ge mig!!! Vår julgrans fot är typ sönder, så vi måste köpa en julgransfot imorgon, måste hitta en!! På  tal om imorgon, vad fasen ska jag hitta på? kommer säker vakna jätte tidigt pga förkylningen, suck! Kanske ska passa på att städa mitt badrum och mitt sovrum, låter som en bra idé tycker jag, hoppas jag har ork för det bara.

Nu ska jag göra iordning en kopp varm thé till mig, och bara njuta.

21 December

Nu är det 4e advent och bara 3 dagar kvar till julafton, är det inte härligt? Det tycker iallafall jag. Jag älskar julen, och allt som hör därtill. Idag åkte baby hem till Gotland för att fira jul med sin familj, jag åker till Gotland på fredag för att fira nyår med honom och hans familj, trevligt! =) .. Ska ta med mig julklappar från mamma&pappa och syrran, och från mig såklart till älskling.
Ska snart äta middag, kött, yummi. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, jag har jätte tråkigt.. dirty sexy money går på tv nu, så det slänger jag lite blickar på, intressant serie faktiskt.


17 December

Har precis sminkat mig, ska snart föna håret och klä på mig, för att sedan dra till bussen. Ska käka lunch i skolan med Sandra, så jag tar 10 bussen. Måste ner till centrum idag också, det är ett måste.

16 December

Har inte hänt så mycket idag, faktiskt. Hade prov idag, gick väll sådär. Har varit jätte trött hela dagen! nu måste jag sätta igång och plugga lite på småföretag - provet som vi har på torsdag, bah!

15 December

Jag har alltid avskytt skolan. Men det är annorlunda nu när jag går i gymnasiet, jag trivs så otroligt förjävla bra och mina betyg är så mycket bättre än i grundskolan. Sen så finns ju Sandra och Sarah där, och dom är bara för underbara! =) Idag fick Sandra veta att hennes pappa, (min syrras pojkvän) fått en lägenhet bara 5 minuter härifrån, så trevligt! ;D

Efter skolan idag åkte jag ner till centrum, medans jag stod och väntade på min baby, så kom Susanna! Har inte träffat tjejen på evigheter, känns det som :O Så trevligt det var att prata med dig igen vännen. Saknar oss.
När baby kom så skulle hon hem med sin mamma, då började vi kolla julklappar, iallafall jag.. Så nu har jag, äntligen hittat nåt till Sarah! thihi. Köpte ett diadem till mig själv också, uhm.
När vi kom hem så käkade vi, och för en stund sen så hjälpte baby mig med mitt prov som jag har imorgon, himlar vad han kan!! Hoppas att jag kommer ihåg allting, tack så mycket underbara pojkvän <33 Vi tog en paus, för att jag ville ha banan, o julmust. Blev även lite knäck, thihi. Nu sitter jag här, fattar inte varför! jag måste plugga vidare, och jag lär mig så mycket av baby, han är så bra!

Åh, han var så gullig idag när han sjöng ''I can't smile without you'' för mig.. baah! =) Jag har fortfarande, efter 10 månader, svårt att fatta hur en sådan underbar kille kan vilja ha någon som mig.. jag vet att jag inte ska säga något sådant, men liksom.. han är så olik alla andra killar, och det älskar jag. Jag älskar honom!


14 December

Jag har växt upp med en helt underbar person, Katrin heter hon. Har så otroligt många minnen tillsammans med henne, men nu träffas vi inte längre. Vilket är synd, riktigt synd. Saknar oss. Jag har bestämt att vi måste ses, så fort som möjligt, och kanske baka pepparkakor, som vi pratat om, eller bara ta en fika någonstans, vi måste träffas snart iaf.

 


14 December

Har inte hänt så mycket i helgen, åkte till kvantum med baby igår kväll för att hyra film och köpa lite gott. Sedan fick vi skjuts av morfar hem. Idag har jag spelat, pluggat och legat i sängen med baby, myspys. Har lovat honom att se på Hellboy 2 ikväll, stackars mig, eller nåt. Har precis lagt in lite bilder från kameran, inga särskilda, men men. Min bror och hans flickvän kanske kommer hit ikväll på fika. Är ju 3:e advent för tusan, snart en vecka kvar till julafton, och det blir till att vara här hemma istället för hos morfmor och morfar, ganska skönt.. är så trångt hemma hos dem :P .. Har bokat båtbiljett till Gotland, så jag åker den 26 December 20:05, jag längtar! Firar nyår där, med babys familj. Kommer väll hem runt den 4:e eller nåt. Jag har inte julklappat klart än, panik!

   
 

1: Baby
2: Det är färg, sköljer ur mitt hår efter färgning
3: Fotade en räv på Gotland, med baby (har inte kommit så nära förr)
4: Jag och baby på båten. (Våra ben ser.... smala ut)
5: Bild från idag. Myspys

12 December

Känns som att det börjar gå framåt för mig, gäller inte bara skolan. Känns jättebra! Idag fick vi veta poängen på försäljning och service provet, och jag fick jätte bra poäng, vilket jag inte trodde att jag skulle få! Hade administrations prov idag, på offentlighetsprincipen, affärskommunikation och förvaltningkommunikation, gick jätte bra tycker jag. Om jag räknade rätt så kommer jag som mest få 59 poäng, och man behöver 52 för MVG. Jag ska inte hoppas på för mycket. På provet kom frågor om bl.a. Anbudsbegäran, anbud, motbud, reklamation, offentlig verksamhet, diarium, äska, missivbrev, remiss, allmän handlig, sekretessbelagd handling m.m. Liksom ord och grejer som man aldrig hört förut, inte jag iallafall, men jag pluggade ovanligt mycket! :P

Det har regnat HELA dagen, jag skojar inte. Det regnade när jag gick till skolan kl 08:30 och det regnar än!! Brr, kallt. Mamma bakar .. syster och martin är här och hälsar på, älskling spelar, jag sitter här och skriver. Vet inte vad som händer ikväll, blir nog en lugn kväll med älskling, film och tända ljus.. lite myspys ^^ Imorgon blir det nog haninge, ska kolla julklappar, fört och främst till Sandra, Sarah och Linda, kanske mamma och pappa, får se hur mkt jag hinner med ^^

Ha en fortsatt trevlig kväll.


11 December

Vi avbokade Oscars klippning idag, får bli någon annan dag. Vi fikade på det gamla vanliga cafét, kollade julklappar, men kul nog så var det bara O. som köpte julklappar, iallafall en. Jag köpte en väska till mig själv, lite ego, men O tyckte att den passade mig och min stil. Jag vet inte? känns som den är lite.. ''punkig'' om man säger så, men men. När vi kom hem så lade vi oss ned i sängen, jag kände för att vila - var jätte trött. Vaknade runt 19:00, gick upp och drack varm o'boy och nu sitter jag här, ska börja plugga.

 vill jag ha =)

11 December

Nu sitter jag i skolan, har småföretagande.. Men vi är i stort sett klara med vår affärs idé, och vi kan skapa eget företag, moha ;) .. Ska ner till centrum efterskolan, och möta min älskling som ska klippa sig vid 14:30.. Sen ska jag nog kolla lite kläder och så julklappar såklart. Sen måste jag hem och plugga till provet imorgon.

Ha en fortsatt trevlig dag! :)

10 December

Jag fäller alltid en tår när jag ser den här. Så känslig, så sorglig.

10 December

Var somsagt nere i centrum idag med min älskling, där jag köpte en julklapp till min bror. Vi träffade sen Sandra och Jonny och tog en fika med dem, trevligt trevligt =) Dem tog 4 bussen hemåt. Jag och Oscar stannade kvar, vi gick och bokade en klipptid till Oscar, så han ska klippa sig imorgon =) Sedan kom mamma och hämtade oss, då åkte vi och beställde pizza. Nu sitter jag här, ska börja plugga till administrations provet som vi har på fredag! Har prov på Offentlighetsprincipen, förvaltningskommunikation och affärskommunikation, Sen ska jag också kunna över 40 ord som jag aldrig hört talas om förut, jippi, eller vadå ? :( måste plugga som gud själv, och sen får älskling förhöra mig, eller nåt :P Det får gå så bra som det kan.

Jag har en underbar pojkvän,
som älskar mig för den jag är.
Han tycker att jag ser som bäst
ut utan smink. Han talar om för
mig att jag är vacker och att han
älskar mig. Han finns alltid där.
Jag är lycklig så länge jag har
honom vid min sida. Han är min,
och jag älskar honom verkligen.

10 December

Idag har jag varit hemma från skolan. Kom precis ut från duschen, nu duschar Oscar. Jag ska ge honom en massage sen, han är så gullig och masserar mig när jag har ont, så det är inte mer än rätt! :) Jag ska ner till centrum sen, med Oscar och kolla julklappar, samt fika med Sandra och hennes pojkvän, ska ringa och höra om det blir av idag =)
Just nu lyssnar jag på James morrison, sjukt fin röst, men inte finare än Bryan Adams <3
Känner typ att jag borde boka biljett till Gotland redan nu, lär bli många som bokar över jul och nyår. Eftersom jag ska fira nyår med älskling på Gotland, så är det nog dags att boka nu. Men jag gör det senare idag eller nåt.

Nu ska jag gå härifrån, ha en fortsatt trevlig dag =)

9 December

Everybodies talking in words
I don't understand
You got to be the only one
Who knows just who I am
Your shinin in the distance
I hope I can make it through
Cause the only place
That I want to be
Is right back home with you


I guess there's so much more
I have to learn
But if you're here with me
I know which way to turn
You always give me somewhere,
Somewhere I can learn
You make it real for me

And I'm running to you baby
Cause you are the only one who saved me
That's why I've been missing you lately
Cause you make it real for me

8 December

Nu har datorn kommit tillbaka! =) Men jag har typ tröttnat rejält på att sitta här, framför datorn. Har 4 prov som väntar dom 2 kommande veckorna innan det blir jul lov. Imorgon har jag prov i försäljning och service, 5 kapitel. På fredag har jag prov i administration, på tisdagen veckan därpå har jag prov i idrott - teori, torsdagen har jag prov i småföretagande, 4 kapitel. JIPPI ? :|
Min dag har sett ut såhär - jag har varit i skolan, trött som aldrig förr, käkat middag hos syrran med Oscar, spelat Super mario, HAHA! och varit hos brorsan och fikat lussebullar och pepparkakor. Och fått kläder av hans flickvän, som består av..

en grå kofta
en svart blus
en svart t-shirt
en grå munkjacka
en grå tunika


Nu spelar älskling tv spel i mitt rum, medans jag sitter här :O ursch! nu ska jag gå härifrån, plugga plugga och plugga!!


3 December

Jag har fortfarande ingen dator, den är fortfarande på lagning. Men den borde komma tillbaka den här veckan. Sitter i skolan, på datakunskaps lektionen, men eftersom jag redan gjort både word och excel provet, så får jag välja vad jag vill göra. Jag är ju klar, finns inget mer att göra.. så jag kan lika gärna sitta och kluddra i bloggen =) .. Har svenska efter, där vi ska se klart på en film - änglagård, som inte är någe bra. Sen slutar vi, för att engelskan är inställd.
Hade fotografering första lektionen, i 3 timmar .. kopierade en hel del foton faktiskt, börjar ju lära mig ;D .. men men, får se om jag drar ner till centrum efter skolan och kollar lite. Ska dit imorgon med Sarah så jag kanske struntar i det idag ^^

Ha en fortsatt trevlig dag.

Jag saknar min pojkvän!!


2 December

Jag har inte haft någon dator på typ 1 ½ vecka, pga at den är på lagning!! Just nu sitter jag i skolan, har en lektion kvar - Svenska. Där blir det till att se på film!

RSS 2.0