28 Februari

Halloj! Idag vaknade jag av att väckarklockan ringde.. hade tänkt att det är bäst att vakna tidigt, eftersom jag måste plugga och grejer. Så älskling försökte få upp mig, men jag sa att jag ville sova vidare.. vad gör man inte när man är trött liksom? Ibland kan jag säga dom mest konstiga saker när jag vaknar och typ sover samtidigt.. ett exempel: ''varför ger du mig flingor?'' eller nåt.. hel knäppt! Oscar brukar typ.. ''Va? Vad menar du?'' :P ..
Iallafall, vid 15:00 tog vi (jag och Oscar) bussen till öster, jag ville dit idag igen.. för att fotografera gränder, men jag har glömt kameran hemma i nynäs.. fy vad klantigt av mig! (det är en uppgift) från mitt individuella val - Fotografering.. Att fotografera en massa, samt porträtt bilder. Åh vad sunkigt, att jag glömde den.. Typiskt mig. Gotland är ju perfekt för att fotografera.
Inte så mycket jag kan göra åt det.. Gick iallafall runt i lite affärer, provade kläder.. men jag hittade inget. Sen gick jag med Oscar till mc donalds och tog en cheeseburgare och liten cola. Oscar tog en jordgubbs paj och glass.. höhö.

Nu är vi hemma, och jag ska plugga.. som attan, efter maten tror jag att det får bli. Har ingen ork nu känner jag. Ehm, asså.. funderar fortfarande på det där med att färga mitt hår blondt, jag har ju bruna ögon.. och det brukar vara fint, har jag hört.. om man har blondt hår och bruna ögon. Am I right?

Ha en toppen lördag! =)


27 Februari

Godkväll! =)
Har precis kommit hem. Åkte ju till centrum vid 2 tiden, kollade runt i lite affärer. Köpte en scarf och två jätte gulliga hårband inne på H&M, sen köpte jag ett puder som jag ska testa strax. Det blev inget mer för min del, förutom att vi stannade till vid sibylla och köpte en korv med bröd med räksallad, as gott! Oscar köpte också en. Sedan åkte vi runt till olika hårsalonger, men alla hade fullt upp. Sen hittade vi en salong inne på adelsagatan, som hade en tid över.. så då klippte sig Oscar, och det blev jätte fint! Jag klipper mig i nynäs istället, ska nog färga håret BLONDT på samma gång.. eller vad säger du? vågar jag det?
Har varit blond tidigare, och jag är blond egentligen.. mörkblond. Så det ska nog inte vara nåt problem..

Idag blir det till att äta Taco-gratäng med nacho chips, yummi!! Sen har vi köpt hem en ''efterrätt'' och lite godis.

27 Februari

Godmorgon.
Vi vaknade för en liten stund sen, och har precis ätit frukost som bestod av en macka med makrill och youghurt med nån slags flingor. Oscar står i duschen just nu, så jag sitter här och skriver. Runt 12-1 nångång ska vi åka till öster med hans mamma, är jag smart så söker jag praktikplats på H&M här på gotland, men då måste jag betala varje dag med buss dit och hem.. vilket inte lär bli så billigt, lite dåligt att mitt busskort inte gäller här.. menar, det är ju ändå sverige?! Får se hur det blir med den saken.

Hoppas hoppas, att mina pengar har kommit idag!!

26 Februari

Det blev till att se ''Don't mess with the Zohan'' , riktigt kul film faktiskt.

Måste bara, jag har lärt mig hur man länkar.. som ovan, klickar du på ''don't mess with the zohan'' så kan du ladda ned den direkt.. bra va?

Satt tidigare idag och testade hur jag skulle se ut med gröna och blåa ögon.. jag har ju bruna, men har alltid velat ha blåa.. tycker det är så riktigt fint, beror kanske på vem det är och vem som passar i vad. Man kan väll drömma?

 

26 Februari

God kväll.
Har ganska nyligen ätit middag och druckit blåbärs cider, det var annorlunda men jätte gott. Innan maten så gjorde jag om bloggen lite, eller ganska mycket. Satt och höll på i 2 ½ timme, stackars Oscar. Osocial man kan vara då..
Vad tycks för övrigt då? Om bloggen, menar jag.. Jag gillar den, men ska ändra på några saker när jag får tillfälle. Just nu vill Oscar spela här, så jag ska se en film, vilken vet jag inte.

Imorgon blir det en dag på stan, Ska kolla på H&M efter alla saker jag gått och intresserat mig för på deras hemsida .. Sen kanske vi ska klippa oss också. Hoppas mina pengar kommer imorgon, annars blir jag jätte grinig.. det vet jag. Har ju väntat och längtat i evigheter nu.

Men men.. ha en bra kväll =)

26 Februari

Presentkort 500 kr



Tävla hos Designa din blogg, tävlingen avslutas kl. 18.00 den 1 mars

25 Februari - vår dag

Jag antar att jag inte ska ursäkta mig för en dålig uppdatering, eftersom jag redan har varnat för en dålig uppdatering i och med att jag är på Gotland, med min pojkvän. Men han och hans lillebror cyklade iväg till MAXI för att köpa nånting gott, som en tårta.. till vår 1årsdag, så då passade jag på att diska och skriva litegrann här. Men nu kom dom hem.. så jag ska ner och kolla vad det blev för tårta. Sedan blir det till en mysig kväll med min underbaring.  ÄLSKAR DIG!!

22 Februari

Nu är jag hemma hos älskling, på Gotland. Har det jätte bra här, som alltid. Idag sov vi till klockan 11:30 nånstanns, sen å vi frukost. Senare åkte vi till Maxi för att köpa en smörgåstårta för 2 pers, jätte gott :D .. Just nu ligger älskling och ser på en serie som han gillar som heter "The Unit", så då passar jag på att skriva här litegrann. Nu frågade han om vi ska ta en promenad sen.. varför inte? =) Är jätte mycket snö här dock, och jätte kallt.. men man dör inte, det är väll huvudsaken? haha.

Längtar lite till fredag, då vi ska in till stan (öster) och kolla lite, jag ska bland annat kolla skor på h&m som jag tycker om.. och myskläder. Sen kanske äta på tacohuset? vi får se =)

21 Februari

Åker till Gotland ikväll, som sagt. Ska snart börja packa lite smått och sen duscha håret.
Lär inte skriva så mycket här under lovet, men ska försöka slänga in nått inlägg när jag får tid. På onsdag firar vi iallafall 1 år, men vi väntar till den 27, då vi båda får våra pengar.. så vi kan hitta på nåt skoj.

Ha ett superbra lov :)

20 December

Ja, det var riktigt mycket folk idag på UF mässan.. och det fanns mycket intressant att se, faktiskt. Vi gjorde våra uppgifter och kollade runt, och sedan åkte vi in till haninge och käkade. Blev en rolig hem resa, jag var jätte flum.. Kändes som att hon som betjänade mig i kassan på mc donalds hade lagt ner nåt i min dricka, blev riktigt.. konstig. Skrattade hela tiden, men som tur var så fick jag ju tjejerna att skratta också, haha.. Så lite skoj måste det ha varit.... (sett ut?)

Gick och sov när jag kom hem och vaknade nu, av att brorsan ringde på min mobil... Störande. Men men, sitter o chattar med älskling nu, ska snart göra en kladdkaka tror jag.. gott! Är ju helg, varför inte?

20 Februari

Sitter här, sminkad och klar.. och dricker ett glas cola. Ska bara slänga på mig kläder och locka håret lite, eller ''våga håret'' typ. Tar nog på mig mina vita jeans och nån tröja.. leggings lockar inte nu, snöar och har sig..
Tåget går 09:07, ska möta upp Sandra. Är ju UF mässan idag.. ska dit med klassen!

Ha en bra dag :)

19 Februari

Ja, vad ska man hitta på? jag har lite lust att gå en promenad faktiskt.. kan ju passa på att testa min jeans jacka, om det är jätte kallt att gå med den nu? .. det lär det vara, är ju kväll..
Har kokat ägg, som den ägg galning jag är. Jag har ett kanon tips till dig som vill ha din ägg-gula GUL och fin och inte ORANGE. Lägg äggen i kall vatten i ungefär 10-15 minuter när dom kokat klart, funkar alltid för mig ;D min älskling vet också att det funkar, eller hur älskling? =) Trust me. Jag personligen har lärt mig det av min far.
Nackdelelen för dig som vill ha ägget varmt, är ju att äggen blir kalla, men det är mkt godare tycker jag.

Noppat ögonbrynen har jag gjort också, blev lite skillnad faktiskt.. noppade inte bort så mkt, vill ju inte bli ögonbrynsflintis, you know.

19 Februari

Kommit hem från skolan nu, fick sluta en halvtimma tidigare från svenskan. Nu sitter jag här och är jätte hungrig, mamma kommer snart och då får hon börja med maten! japp. Imorgon ska vi ju till Älvsjömässan ''våga vara egen'' i typ 2 timmar, sen blir det till att åka med Sarah, Linda och Sandra till haninge för att käka på mc donalds. Är jag den enda som fortfarande säger mc donalds? säger oftast inte donken.. ibland kan det nog hända, men men.

Ska nog göra en kladdkaka sen, hah, så jäkla sugen på det! ;D

19 Februari

Jävla väckarklocka att inte ringa då??!! arg. Försov mig, inte bra alltså. Sitter här nästan påklädd, snabbt snabbt sminkad och ska ta bussen som går snart. Missade matte lektionen, faaaan!! aja, kommer iaf i lagom tid till småföretagande lektionen, sen har vi svenska tror jag.. sen slutar vi. Då åker jag direkt hem igen.

Imorgon ska vi på älvsjö-mässan, oh slutar efter det.. alltså runt 12 tiden, trevligt.

18 Februari

Jag har en fråga. Är bakgrunden på min blogg rosa eller lila i dina ögon?

För på min data är den lila, men på Oscars är den rosa.. Det stör jag mig på. Den ska vara rosa!

Hade en himla trög dag i skolan, men det funkade. Fick låna hem kameran från fotograferingen över lovet, för att ta porträttbilder och seriebiler, typ. Frågan är vad jag ska ha för serie, men det fixar sig väll alltid.. ?

Jag inser att min blogg är tråkig, jag vill göra den mer läsvänlig.. men hur? Det händer inte så mycket i mitt liv, och det tackar jag.. nån för! inte gud, nejnej. Vad kan jag göra? Vad ska jag skriva om? jag vill ha en minidator!!


17 Februari

Jag åkte hem från gotland idag istället för igår, missade båten pga missförstånd.. smart. Så det blev en långpromenad till Reno med älskling och hans lillebror, vi hyrde en film och lite gott. Kom hem för cirka 2 timmar sen med båten, åker ner till gotland igen på lördag, hah! <3 LOVE !

Nu ska jag tvätta bort mascaran, och ringa till Oscar <3 sen ska jag sova, ska upp 5.. suck.

16 Februari

Sitter här framför Oscars data med en handduk inlindad i håret, ska börja sminka mig litegrann nu, skippar foundationen.. orkar inte med den. Ska åka till MAXI runt 15:30 för att köpa med mig nåt att käka på båten, är ju ganska mycket dyrare på båten så. Köper nog en sallad eller nåt.
Båten går 16:45, hoppas att det inte är mycket folk.. så jag kan gå och sätta mig i fören o se på film ^^ Har bokat en till tur&retur resa, åker ner till Gotland igen på lördag kväll och stannar en vecka, eftersom det är sportlov. Nice.

Nu ska jag göra mig i ordning!

15 Februari

Tro det eller ej, men vi hade med oss en kamera idag när vi skulle åka till Fridhem, stället som Oscar ville visa mig, som jag berättade i det förra inlägget!
Så jag tänkte lägga upp några bilder, men det tråkiga är att du inte kan höra ljudet av allt.. blåsten, vågorna, fåglarna och allt som vi hörde.



Vad tycks? ser väll lite lagom mysigt ut även fast det inte är sommar? =)


15 Februari

Nu skulle jag egentligen sitta på båten på väg hem, men jag har bokat om min biljett så jag kommer hem imorgon kväll istället. Har inte haft tid att skriva för att jag har varit med min älskling, och haft det mysigt. Det var igår som jag tog mig tid att göra en ny header, lite gullig va?
Igår var det ju alla hjärtans dag, och jag hade det super bra .. fick ju vara med Oscar =) .. Fick en chokladask med hjärtan och en annan ask med gelé hjärtan av honom, mm så gott!! Vi låg i sängen och tittade på film och hade det jätte mys.
Hur var din dag? Fick du mycket kärlek? :)

Idag ville Oscar visa mig ett ställe, så vi åkte med hans mamma dit. Det var jätte mysigt där, Vattenfall, bäckar, strand, lusthus och hela köret. I sommar ska vi åka dit och fika och bada! Vi vandrade längst stranden, och eftersom det blåste ganska mycket så blev det ganska stora vågor, vilket jag älskar! Oscar höll sina armar runt min kropp och bad mig blunda och lyssna på vågorna.. Det kändes som att det bara var jag, han och ljuden av vågorna som existerade. Det var helt underbart. Vi var där i kanske 45 minuter, sen åkte vi till pasta vagnen och köpte med oss lunch hem, jätte gott var det. När vi kom hem så bokade jag om min biljett! Börjar bli sjuk, förkyld, ont i halsen och huvudvärk, orkar inte sitta på båten då! ;o

Ikväll, eller snart kanske ? .. så ska vi se på (batman the dark knight) med heath ledger, får se om den är bra.
Idag är det också 10 dagar kvar till jag och älskling firar vår 1 årsdag. Som tur är har jag sportlov då, så den veckan kommer jag spendera här, på Gotland! ÄLSKADE GOTLAND!

Puss och kram


Fredag den 13e

Super dålig på att uppdatera, sorry.

Igår var jag iallafall i skolan som vanligt, då kom iallafall Sandra, hon har tillfrisknat! Så på småföretagande lektionen så gjorde vi en marknadföringsplan över det första året för vårat företag, och det blev jätte bra tyckte läraren. Sedan gjorde vi ett invignings-flygblad, som också blev jätte fint, och lite ballt sådär. Fan, vi kan ju starta vårt egna företag =) Trevligt.
Igår kväll, gick jag med mamma och pappa upp till Sandras nya lägenhet som hon och hennes pappa flyttat till. För dig som inte vet så har min syster varit tillsammans med Sandras pappa, Sandra går i samma klass som mig. Men just nu är syrran och sandras pappa bara ''konstiga kompisar'' ja, orkar inte förklara, haha. Vi var iallafall och hälsade på, supermysig lägenhet måste jag säga. Försökte få mamma att börja leta ny lägenhet eftersom vi bor för stort, och jag.. tycker faktiskt inte om det, konstigt nog.

Men iallafall, när jag kom hem hade jag ganska ont i magen. Pratade med älskling över telefon och gick sen och sov. Vaknade idag vid klockan 08.00 och hade jätte ont i huvudet och halsen, är så trött på att vakna med huvudvärk VARJE morgon, hur lyckas man? var iaf för seg för att ens orka åka till skolan, så jag ringde mamma som fick sjukanmäla mig, och sen somnade jag om och vaknade inte förns 13:00 ?! .. Aja, skönt att sova ut iaf.

Det jag ska hinna med idag innan jag åker till båten är inte så mycket.
Städa undan lite
Packa
Duscha
Kanske handla lite

För dig som inte tänkt på det, så är det fredagen den 13e idag, haft något otur hittills? Inte jag, men jag ska sätta mig på en båt ikväll, som just nu inte känns lockande. Men, jag vill ju till min älskade pojkvän!! <33

11 Februari

Just nu känns det som att jag kommer åka på magsjukan jag med, har så fruktansvärt ont i magen. Två kompisar till mig har magsjuka just nu, och det är väll antagligen vinterkräksjukan? Aja.. ska käka mat snart, får se om det går över.

Var iskolan idag som vanligt, hade fotografering i 3 timmar så jag skrev min lärobok om hur man framkallar och så, ska påbörja hur man kopierar nästa vecka tror jag. Efter fotograferingen hade jag information och layout, den lektionen är helskön, så enkelt och nog super lätt att få mvg i, har ju gjort allt bra hittills iaf. Fick veta att jag fick ett starkt VG på turism provet igår, var 2 poäng ifrån mvg.. kul. Men jag är nöjd, antar jag.

Pratade med min mentor om praktiken vecka 12, jag får praktisera på Gotland =D .. så jag ska ta kontakt med Ica maxi på gotland på lördag tänkte jag, eftersom jag åker ner på fredag kväll. LÄNGTAR! Haha, kostar bara 84 kronor för mig att åka till gotland och tillbaka, alltså tur och retur, billigt va? =)

Ja.. åh, vad tanken lockar.. att lägga mig i sängen och glo på film, men jag ska göra det efter maten tror jag, blir hamburgare.. hm.

I sommar ska jag sola, bada, träna! Det är vad jag ska göra i sommar. Jappjapp.

9 Februari

Idag så blev det till att ha rak lugg, istället för snelugg. Vet inte om jag ens gillar det? på mig själv alltså. Känns som jag blir rundare i ansiktet, hm. Jag gick hem från skolan idag, fråga inte varför.. vet jag inte ens själv? typ. Men ja, gick på en lektion iallafall.. och fick veta poängen på teori provet som vi hade på gympan innan jul lovet, fick 26 ½ av 42, så blev iallafall godkänd =) När jag kom hem så tittade jag iallafall på våra bästa år, missat as mycket eftersom jag varit i skolan alla dagar när det gått, det är ju så jäkla spännande nuförtiden, men lite överdrivet.. händer alldeles för mycket, och alla vill döda varann typ. Riktigt jobbigt.

Nu, ska jag nog gå och lägga mig i sängen och kolla på film? åh, låter som en bra idé. Har prov i turism imorgon så måste plugga på det också. Ska ta en dusch sen också, eller kanske ett bad? vi får se, nåt av de iallafall.

7 Februari

Godkväll :) Haft en bra helg hittills?
Jag har tittat på ''resident evil 2'', med älskling.. ska se 3an också, riktigt bra filmer faktiskt ;D Rekomenderar dem starkt. Men, man måste se 1an för att förstå 2an och 3an, så ni vet det.
Imorgon åker Oscar hem till Gotland, igen.. från och med då är jag utan han i 2 veckor ungefär, kommer åka ner till gotland på sportlovet. Längtar redan. Hoppas skoldagarna kommer gå fortfort, sista lektionen på måndag är iaf inställd, så slutar en timma tidigare, wow. Undrar om Gunilla fortf är sjuk? Om vi har någon första lektion imorgon? Ah, måste dit ändå.. hon kommer säkert. Funderar på om jag ska åka in till Haninge imorrn och köpa ett par skor på H&M.. får se? ska städa och plugga framförallt imorgon.

Hittade mina läsglasögon idag, fy fan vad jag ser ut i dem :O .. tänker absolut inte använda. Ska köpa nya, snyggare. Dom där är ju..... konstiga! Inte min, stil? .. Aja, nog om det.. ska gå och kramas med Oscar nu =)=)

Ha en fortsatt trevlig lördags kväll.

AAAAHH, melodifestivalen har börjat!! fan, glömt.....

6 Februari

Så var det fredag igen, superskönt! Var som vanligt i skolan, hade 4 lektioner. För att skryta så fick jag VG på min svenska uppsatts, vilket jag blev himla förvånad över då vår lärare är ganska hård, trodde hon skulle sträcka sig till ett G bara, men se där! Frågade Oscar nyss om IKEA finns på Gotland, haha.. inte ens gina tricot finns där, så nää.. skulle inte tro det :P .. Jag hade nämligen gjort en ful skylt som jag satte upp på min badrumsdörr, men jag rev ner den alldeles nyss.. för tanken slog mig hur ful den var. Så jag sa att jag vill köpa en sådan där ''badrums skylt'' som man kan hänga upp. Och så vill jag få tag i en matta till yttedörren, eller en skohylla.. blir så trött på att ha alla skor där, på golvet. Och så vill jag tapetsera om i mitt rum, tycker inte om den blåa färgen alls.. blä! .. vill ha vitt, vitt, vitt. Men det jobbiga är att, vet inte om vi ska flytta snart, så småningom.. eftersom den här lägenheten är för stor för oss, liksom en femma? behöver bara en trea eller nåt nu när inte bror och syster bor hemma längre.
Skulle vara skönt, eller nej.. det skulle vara riktigt skönt, att flytta ifrån den här gården! Är så trött på den, har blivit så fult här med åren. Ser helt övergivet ut tycker jag. Alla flyttar.. och andra flyttar in.
Kommer ihåg när Amanda Englund flyttade in i samma trapphus som mig, det var väll för sisådär.. 6-7 år sen, vi blev vänner på en gång, och hade alltid så himla skoj. Efter ungefär 2 år flyttade dem till Västerås, sen dess har jag bara träffat henne en enstaka gång, tråkigt värre. Sen hade vi ju Katrin, som jag känt så länge jag kan minnas, vi har bott grannar i åratal, sen flyttade dom ner till centrum, inte så långt.. men ändå, vi gled isär, riktigt mycket.. konstigt nog. Minns du våra tider tillsammans? Fyfan vad dom var bra. Skulle så gärna vilja ses mer! Menar, det vi hade betyder väll någonting? eller.. ? :)

Aja, ikväll har jag sett på Resident evil 1 .. med Oscar. Vi ska se 2an och 3an också, men inte ikväll. Ska nog hoppa i säng och sova nu, bredvid världens mest underbaraste person! <333

3 Februari

HAHA! super gulligt ju !



2 Februari

Hade skola idag, turism lektionen var inställd pga att läraren var sjuk, vilket också var första lektionen.. lite tråkigt, kunde ha sovit längre liksom. Men ja, imorgon slutar jag 10:30 för att läraren är borta imorgon med, och på onsdag kanske. Klockan 15:30 ska jag ner till ungdomsmott. och ta vaccin spruta, eller vad det heter.
Jag är så glad! Imorgon kommer baby hit och stannar till söndag :D


 

1 Februari

Jaha, då var det slut på januari månad, nu är vi inne på februari månad, den månaden som jag och Oscar blev tillsammans på för ett år sedan, den 25e. Båten går 16.00, inte 16.45 .. skrev fel. Får alltså 45 minuter mindre med Oscar, ursch känns inte bra! .. Så nu ska jag gå och mys gosa med honom =)

Kollat runt på några hemsidor. Blev kär i ganska mycket från H&M


RSS 2.0