23 November

Har just sett klart på ''Cast away'' med älskling. Sjukt bra film, sorglig men ganska kul.. i vissa tillfällen. Nu blir det nog till att sova, ska upp tidigt imorgon, skol dags.. du vet?

godnatt, puss på rumpan

23 November

Har nyss kommit ut från en härlig dusch, nu ska sätta mig och göra
uppgifter på datan, i administration och försäljning och service.
Snön är kvar ! Tror jag ska åka pulka idag, med älskling :$
det tycker inte jag att man kan bli ''för stor'' för. Jag älskar snö!
 Speciellt på kvällarna, då är det sådär extra mysigt.
Och då sitter aldrig en kopp varm o'boy eller te fel.

  

22 November

Igårkväll badade jag och pojken skumbad innan vi såg på ''the girl next door'' och den filmen var hemsk :O började gråta under en scen, litegrann. Jag blev förbannad hela tiden typ.

Att vakna upp på mornarna med min älsklings armar runt om mig, är så otroligt mysigt! När jag vaknade idag så sa han ''Du är så vacker''  =) bra start på dagen. Han gjorde frukost åt mig också, söt som han är så stekte han ägg och gjorde varm o´boy =) När jag satte mig vid matbordet och tittade ut så fick jag syn på SNÖ! Det har snöat under natten, fy bubblan vad härligt.
Vad som händer idag har jag ingen aning om, förutom att jag ska se på Wall-E ikväll med pojken. Om det inte går något annat på TV ikväll. Kanske kommer Jonna, Natta, Robin och Martin över och spelar? Det återstår att se.
Jonna är min storasyster som är 25 år, hon är tillsammans med Martin som är 36. Robin är min storebror som är 20, han är tillsammans med Natta som är 23. Och så har vi mig som är 16, som är tillsammans med Oscar som är 19 =)

Uhh, måste börja kolla efter julklappar! har bara köpt 2 till älskling hittills . Panik =O


21 November


21 November

Har nyss ätit middag med Oscar, och nu ska vi bara ligga i sängen, o bara prata och mysa =) Ikväll ska vi somsagt se ''the girl next door'' med lite onyttiga chips som Oscar köpt hem, till dem blir det dipp :) Vi blir ensamma hemma!

Ha en trevlig kväll.

21 November

Idag är jag ledig, skönt och skönt! Och pappa har åkt till Gotland för att hälsa på min farmor som är sjuk =/ .. Och mamma är på middag med jobbet, så nu är jag ensam hemma.. förutom två killar som är här och fixar toaletten =P .. Men nu gick dem. Så nu är jag ensam, vilket är ganska tråkigt .. hoppas att Oscar kommer snart.
Jag har laddat ner en film, som tydligen ska vara jätte bra, och den är baserad på en sann händelse, ''The girl next door'' heter den, så den ska vi se ikväll =)

20 November

Idag stannade jag hemma från skolan. Senare på eftermiddagen gick jag runt ringvägen med Oscar, som sägs att från min port, runt ringvägen och hem till min port igen, är 1 mil. Men det tvivlar jag på.. vet att det är ungefär 7 km runt ringvägen, så det kanske stämmer ändå. DET VAR SVINKALLT! jag är så dum som inte tog någon jacka på mig, så jag får skylla mig själv, men fan.. kände knappt min kropp när jag kom hem igen, så Oscar var gullig och värmde mig =)
Nu har Oscar, min älskling åkt till huddinge, till sin far. Men han kommer tillbaka till mig imorgon =D ..


19 November


17 November

Ne, känns som jag har blivit en plugghäst, vilket skulle vara skit bra! Men 4 timmar svenska? :O tiden har bara runnit iväg! Nu känner jag inte för att bada skumbad längre, känner bara för att ligga och mysa med Oscar, så nu ska jag ta min stora häck härifrån!! Trött på datan.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

17 November

Igår morse blev jag jätte överraskad! :)
Det var nämligen så att jag trodde att min pojkvän, Oscar, skulle komma idag eller imorgon från Gotland. Men när jag vaknade igår runt 12:00 så läste jag ett sms från honom som han hade skickat 10:55 ungefär, där det stod nåt i stil med ''Godmorgon älskling, hoppas du sovit gott. Jag ska gå ut och gå, vill hålla om dig. Pussar'' .. När jag hade läst det så la jag bort mobilen och typ blundade, låg kvar i sängen alltså. Efter typ 30 sekunder så låser någon upp min dörr, jag trodde att det var min syrra eller nåt. Men det var Oscar! =) Det första jag tänkte var att jag drömde, för det kändes.. hel konstigt. Sen såg jag att han var dyngblöt, då tänkte jag fråga om han hade simmat hit *-) .. men han hade tagit 08.00 båten från Gotland, och gått från båten hem till mig.. i regnet. Åh, så gullig han är! :D <3 känns så bra att vara med honom, min prins.

Idag, första lektionen så hade vi försäljning och service, men vi fick fika kladdkaka och bullar, med juice och kaffe, från det som blev över på öppethus, vilket var.. väldigt mycket. Sen hade vi ingen engelska idag, så vi frågade datakunskapsläraren om vi kunde få skippa lektionen med han, och jobba med excel hemma, och det fick vi =) Så vi slutade 13:30 istället för 15:55. härligt. Mötte älskling, käka på arena med honom och nu har vi precis tittat klart på ett avsnitt av en serie om andra världskriget, som faktiskt, är spännande. Har typ 7 avsnitt kvar.

Men nu ska det pluggas svenska!
och nu blev jag sugen på att bada skumbad! (ska höra om älskling vill det) =)


15 November

En dag full med plugg, plugg och plugg? Var det vad jag skrev? Jag är nämligen redan klar med pluggandet, tog väll sisådär 2 timmar. Jag har skrivkramp! Vad återstår att göra nu då? Ringa Oscar? Har han ens vaknat? Gud vet hur länge han satt uppe i natt. Låter han få ringa mig, istället.. för att vara säker på att jag inte väcker honom.
Men jag har tråkigt, och det är lördag!!! Nu kom jag på att jag skulle kunna plugga engelska också, läsa klart engelska boken och skriva om den, måste bara lugna ner fingrarna.. =)


15 November

Jag vaknade för en liten stund sen, nu sitter jag här med en kopp te och två smörgåsar. Jag känner att det här kommer att bli en riktigt lång och tråkig dag, full med plugg.. plugg och plugg. Får hoppas att Jonna, Natta, Robin och Martin kommer hit ikväll så att vi kan spela poker, eller något .. men det återstår att se.

Vad tycker du om designen? :)

15 November

Varför känner jag inte att du bryr dig?

It hurts so bad

14 November

Det blev ''Sandor/Slash/Ida'' för min del, kanske inte någon höjdare .. men den funkar. Jag saknar min pojkvän, känns så enormt tomt i sängen, för att inte tala om kallt! fryser hela tiden.
Har inga planer för morgon dagen, förutom att jag måste plugga litegrann.. eller mycket :) Jag ska skriva om klädsspråk, har än så länge bara gjort en tanke karta, som är ganska hyffsad, ska se till att få med allt som står där, bara.

14 November

Mitt första inlägg då, åtminstonde på den här bloggen. Har suttit och fixat designen, blev inte så himla bra .. men vad gör man när man inte har photoshop längre?
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, hade tänkt gå till min storasyster och kolla på film, men det verkar inte bli av. Jag får väll göra det med mig själv istället.. med onyttiga cheese chips och cola, eller något. Jag orkar iallafall inte sitta här längre.


RSS 2.0