31 Januari

Köpte bara 3 par örhängen idag, haha. Hittade ingen plånbok. Och pizza blir det inte heller, iallafall inte för mig.. för vi ska snart åka till taco huset, så jag ska självklart ta en nacho tallrik :D dom andra tar nog pizza där :P ..

Gjort om lite i bloggen, vad tycks?

31 Januari

Godmorgon! :)
Vad tycks om min nya header? Iallafall, sitter hemma hos älskling på Gotland. Igår var jag på farmors begravning, vilket jag inte har lust att skriva om. När jag kom hem till älskling igen så åkte vi och hyrde 3 filmer och lite smått och gott. När vi kom hem så gjorde hans mor iordning räksmörgåsar med dillmajonäs, super gott. Sedan blev det till att se på en av dom 3 hyrda filmerna, den hette ''i could never be your woman'' super bra, med michelle pfeiffer, hur hon nu stavas. Den var lagom rolig faktiskt. Idag, alldeles strax faktiskt, ska jag och baby till öster där jag ska kolla lite, måste köpa en ny plånbok bland annat. Sen kanske vi ska äta pizza? i dunno. Ikväll blir det till att se dom andra två filmerna iaf, för imorgon åker jag hem till ...... fastlandet! VILL INTE!! ursch. Åker med 16:45 båten imorgon.

27 Januari

Jag är super dålig på att uppdatera, sorry for that! Är så mycket just nu, med plugg och allt.
Mådde riktigt dåligt i skolan idag, men otroligt nog så stannade jag kvar! På torsdag åker jag till Gotland med Oscar, pappa och robin åker på kvällen med min faster och så. På fredag ska vi på farmors begravning, och jag stannar hemma hos Oscar till söndag kväll =) Sen ses inte han och jag på 5 veckor.. ??? herregud =( eller 4 kanske, åker nog ner till han på sportlovet, då vi också firar ett år tillsammans.

24 Januari

Så var det lördag. Vaknade klockan 12 idag, gjorde iordning varma mackor med Ost, skinka och tomat till älskling och mig, blev riktigt gott. Sen la vi oss i sängen igen, och jag somnade på hans bröst <3 Vaknade vid 16:00 igen, då blev det till att käka mat. Uhm. Och nu sitter jag här efter ett telefonsamtal med min syster. Ska plugga nu, har svenska läxa, 2engelska läxor, näthandel läxa, turism läxa, praktisk marknadsförings läxa, inge roligt alls. Men det är bara för att jag ska vara ledig torsdag och fredag för att jag ska till gotland på begravning. AAAH!! kom på att jag har en till läxa i näthandel, aj. Så nu har jag inte tid att sitta här och skriva egentligen, men att plugga lockar inte alls.. men jag vill ju lyckas, så.

Och jo, en sak till. Ska nog åka med mammsen till haninge imorgon och kolla jeans och linne. Sen blir det mer plugg. Och sen vet jag inte vad jag och baby ska hitta på för skoj, är ju våran 11 månaders dag imorgon. Jäkla plugg!!

22 Januari

Godmorgon.
Sitter här och väntar på att vågtången ska bli varm. Idag ska jag in till sös på någon hörselkontroll som tar ca:2 timmar, så jag är ledig från skolan idag, men har ändå plugg som måste göras när jag kommer hem.

På söndag är det 11 månader för oss, baby =)

Kram

19 Januari

Gódag.
Försov mig för första gången på flera veckor idag, så jag kom till skolan vid 11:00 .. men jag drog hem vid 12:30 igen, mådde inge bra alls. Så jag åkte hem, tog en alvedon och gjorde baguett smörgåsar till mig och Oscar. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Ska åka och handla lite mat och gott vid 18:30, eftersom jag och Oscar ska sova i syrrans lägenhet idag, själva =) Får låna den lite, eftersom hon sover i brors lägenhet och passar katten och hunden.

Nu ska jag käka, ha det bra =)


18 Januari

Gó-dag!
Så vad har jag gjort i helgen? Inte så mycket faktiskt. I fredags var jag i centrum med Sarah en snabbis, sen skulle jag till ungdomsmottagningen för någon intervju om vaccination. Så jag ska vaccineras den 3 februari, och två gånger till efter det. Mot kvällen kom älskling hit från hans pappa i huddinge, och hade köpt chips, dipp och cola.. så det blev till att titta på film och käka chips.
I går hände ingenting nästan, låg i sängen nästan hela dagen med älskling, ha! mysigt. Senare, vid ungefär klockan 22:00 skulle vi äta baguetter med gräslök och vitlöks smör, lr vad det nu var.. men medans vi väntade på att ugnen skulle bli varm så ringde syrran, och vi gick till henne. Så det får bli baguetter ikväll lr nåt. Men hon bestämde sig för att sova hemma hos oss, så jag bäddade min bäddsoffa, och så tittade vi på the mist. Somnade väll runt 03:00

Nu har jag precis duschat och ska snart gå och käka på restaurang med baby. Pizza <3 hihi. Sen ska vi gå och köpa kebab till syrran och gå hem till henne, (hon bor i robin och nattas lägenhet) en vecka, för att passa hunden och katterna medans dom är i vemdalen. Så vi ska göra henne sällskap.

Nu ska jag gå och fixa mig, men ha det så trevligt :)

15 Januari

Godkväll.
Idag var min baby med mig i skolan hela dagen, trevligt det =) .. När vi kom hem så vilade vi, och fyfan vad skönt det var.. vaknade av att min bror kom in och frågade om vi skulle ha mat.. då sa jag.. '' inte mat till frukost väll?'' (jag trodde det var morgon) man blir ju fan knäpp när man vilat ibland, för det känns som det är nästa dag lr nåt. Brorsan ba: ''vadå frukost, det är ju kväll?'' haha.. aja, han och hans flickvän skulle käka här i allafall.

Nu ska jag och älskling se på film, och jag ska få bestämma film!! imorgon ska han få bestämma, det var inte lika kul.. för jag vet vad han har för film smak.. krig.. action.. you know, ehm..

EN MÅNAD KVAR TILL ALLA HJÄRTANS DAG, don't forget!

Aja, ha det gott :)

14 Januari

Det blir Gotland en helg för min del, under dom 5 veckorna som Oscar är där. För jag ska på farmors begravning den 30e med pappa och min bror. Men dom kommer bara stanna en dag, jag stannar 3 dagar hemma hos älskling.

Nu är vår kladdkaka klar också, så nu blir det till att mumsa det och se på film :) .. kram

14 Januari

Godkväll.
Idag påbörjade vi två av dom 4 nya kurserna, info/layout och näthandel. Verkar vara rätt nice, och ganska lätt för att få VG och MVG, så det satsar jag på för fullt. Har precis gjort klar en uppgift på näthandel, som ska vara inlämnad senast den 23:e .. skönt att ha det gjort, ska jag tala om. Nu ska jag vara snäll och göra en kladdkaka, för Oscar vill så gärna ha det.. och jag har inget annat för mig. Sen ska vi se på film och ha lite myspys med varandra.

På söndag åker han till Gotland i 5 veckor, buhu. Vad ska jag ta mig till då ? Hoppas jag kan åka dit nån helg, eller att han kommer hit. Liksom, 5 veckor? Okej, vi har varit med varandra nästan varje dag ett halvår nu, eftersom han typ bor hemma hos mig, kanske är bra att vara ifrån varann litegrann..

Juste, hade ju foto A i 3 timmar idag, påbörjade läroboken.. där jag ska förklara hur man framkallar bilder och vad man behöver för det, och när det ska vara mörkt och inte.. och hur man kopierar, osv.. ganska jobbigt, för den som läser ska förstå hur den ska bära sig åt, vill ju inte ha några felsteg.. :|

Ha en bra kväll.

13 Januari

Godkväll.
Jag ska snart dra mig till sängen och sova, eftersom jag ska upp 04.30. Om Oscar kommer sova då, tror jag inte.. han lär nog vara uppe ett tag till och titta på film eller nåt.
Jaha, fick reda på mina betyg i försäljning/Service och Administration, blev VG i båda. Och dom kurserna är ju slut, så det är trevligt.

Äsch.. jag drar mig nu.. godnatt.


13 Januari

Godmorgon.
Jag har just plattat håret och sminkat mig, ska bara klä på mig och hasa mig ner till bussen som går halv 8. Börjar 09:25, får sitta i skolan och vänta en halvtimma typ, det är lite mindre kul .. men men.
Har matte första lektionen, och eftersom idrotten är inställd så har jag matte på idrottslektionen, som är efter matte lektionen, så jag kmr ha matte i typ 2 timmar, jippi? nej. =( hata matte!

Ha en bra dag, kram Sophie

12 Januari

Jag är super dålig på att uppdatera min blogg, men så blir det när man har så mycket plugg som måste skötas. Lämnade in svenska uppgiften idag, känns som en lättnad. Men det är lång ifrån över, har engelska prov på onsdag också, så Oscar ska hjälpa mig litegrann nu, eller snart. Som jag sa till Sarah idag, om jag ska jämföra pluggandet i gröndal med gymnasiet, så har jag blivit en riktigt pluggis. Har inte lagt ner så mycket arbete och tid förut. Fast det är klart, sen jag träffade Oscar har jag blivit en bättre person och börjat ta ansvar för mina studier mer. När jag har han vid min sida så är ingenting jobbigt =) .. Jag ska gå ut gymnasiet med toppen betyg, har jag bestämt.

Var i centrum efter skolan med älskling och fikade, sedan gick vi hemåt och åt middag. Jag tog även ett bad, ensam, för jag ville vara för mig själv en stund, tänka lite. Det var jätte skönt. När jag kom upp, hade vi lite myspys i sängen.. resten får ni lista ut =) .. Vi gjorde sedan iordning thé och åt pepparkakor och päron, höhö.
Alldeles nyss fixade jag msn till mamma, och hon som inte fattar nånting om datorer, vet inte ens vart enter sitter liksom, tog alltså lite tid att förklara vissa detaljer m.m.

Nu ska jag gå in till baby som ligger i mitt rum och spelar, och fråga om han vill ha mer thé, sen ska jag plugga....^^

STORT GRATTIS till Nancy som fyller 18 år idag, också :)

10 Januari - RIP

Idag gick min farmor bort. Jag träffade henne inte så ofta, är två år sedan jag senast träffade henne. Vila i frid, farmor!


9 Januari

Idag fick vi vårat nya schema, som vi startar på onsdag! .. Ser ganska okej ut, kommer ha 3 nya kurser, näthandel, info/layout och praktisk marknadsföring. Och jag börjar halv 11 på torsdagar, riktigt trevligt =) Pratade med min lärare idag, kanske får MVG i administration trots allt, men ska inte hoppas på för mycket.

Nu ska jag ta en dusch. Ha en trevligt fredags kväll.

8 Januari

Låten är fin, och filmen är bra!

7 Januari

Trevlig dag i skolan. Fick en himla massa kommentarer om mitt lockiga hår, hur fint det var.. som jag lockade imorse. Träffade flickorna, och det var skoj. När jag kom hem tittade jag på veronica mars med baby, sen gick vi och käkade på Mix. Efteråt tog vi en promenad hem, och när vi kom hem så tog jag lite egobilder, fast jag inte fastnar på kort. Nu strax, ska vi ta ett varmt skumbad och ha lite myspys tillsammans =) ..

Ha en fortsatt trevlig dag.


7 Januari

Sådär då. Nu har jag börjat skolan igen, sitter på datakunskapen just nu.. men jag är ju klar med allt, så jag kan ju egentligen gå härifrån.. men vad ska jag då göra? sitter kvar. Känns riktigt trevligt att träffa Sandra, Sarah och Linda igen =)

6 Januari

Jag hittade ingenting på Gina tricot, men jag köpte 3 ögonskuggor -lila, blå och svart, på H&M och så köpte jag en grå halsduk som man trär över huvudet på Lindex. Det var det. Imorgon börjar skolan, känns tråkigt men ändå inte...


6 Januari

Godmorgon. Ringde till Gina i haninge, och ja.. dem har öppet idag. Så jag tar 12 tåget in.

5 Januari

Sådär, nu var man hemma i nynäs igen.. känns lite trist. Men älskling följde med, så det är ju ett stort plus =) .. Vi ska snart se på kung fu panda, skulle bara skriva här ett slag. Har packat ur resväskan, och funderar lite.. det är ju röd dag imorgon, så jag vet inte om dom har öppet i haninge imorgon ? .. men jag ringer dit imorgon bitti och hör.


Älsklingen på nyårsafton :')
Du är världens bästa!

5 Januari

Godmorgon! Fast klockan snart slår 13:00. Det är fortfarande snö här, men jag ska nog klä på mig leggins iallafall, och kanske en svart kjol. Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig. Jag har bestämt mig för att sätta upp ett mål så högt upp jag kan, så att jag kan gå rakryggad under den. Jag ska inte äta godis el. dylikt, ett bra tag framöver. Jag som klarade det så bra förut, varför inte nu? Inte som att mitt liv går under utan godis, nej nej. Ska det vara godis, så ska det vara på helgerna, inget mer. Jag står still i vikt nu sen jag gick ner 11 kg. Men, jag vill gå ner mer! 5 kg till skulle sitta finfint. Känner också att jag måste satsa mer på skolan, även om det verkar som att jag ger allt just nu.. men det gör jag inte, okej.. att jag pluggar 3-4 timmar om dagen hemma , när det är prov, läxor el dylikt, låter kanske lagom.. men det beror ju på om jag pluggar på i skolan, vilket jag inte gör så värst mycket, då jag blir så fruktansvärt trött. En gång, pluggade jag hemma i 6 timmar (i streck) jag menar.. 6 timmar! (!) .. när jag gick i grundskolan offrade jag inte ens 45 minuter till att plugga. Så mina betyg gick åt helvete. 8 IG liksom, och resten G .. inga VG lr MVG. baah! Men det är kanske annorlunda när man går i gymnasiet.. iförsig. Känner mer vilja och lust. Har ju VG i två ämnen än så länge nu, kanske MVG i ett =) Och G i resten. Så ja.. det flyter på för min del.

Men imorgon, måste jag plugga. Har ju prov på fredag, i försäljning och service.


4 Januari

Hej! Jag är fortfarande på Gotland, och jag har det världsbäst här. Är ganska mycket snö här, så igår kväll var jag ute med Baby och hans lillebror uppe på en kulle, vi hade tänkt åka pulka .. men dom hittade inte sin, så vi ''lekte'' inne i skogen istället, och jag som avskyr skogar på kvällstid. Men det gick hyffsat. Var inne i ringmuren tidigare på dagen igår också, och köpte en scarf, jätte fin. Nu har jag pluggat i typ 1 timma, eftersom vi har prov 3 dagar efter att jul lovet är över. Nu ska vi snart äta middag, och sedan blir det nog till att se på film och äta gott gott. Imorgon åker jag och baby hem till mig i Nynäshamn igen, vi åker med 16:45 båten, så vi är inte framme förens 20.00 .. Tror jag ska åka till haninge på tisdag, och utnyttja presentkorten på Gina Tricot. Eller vad tycker du? =) .. Tog lite bilder idag, när jag och baby gick till Maxi för att köpa blond hårfärg till mig, men när jag kom dit så ångrade jag mig.. är nog inte redo för att bli blond riktigt än :O .. köpte en chokladkaka bara, yummi. 

    
  

RSS 2.0