Oh, me like it

Har nyligen kommit ut från duschen, och har fortf jätte ont i magen! Fy fan, säger jag bara. Har kollat runt lite på Gina och H&M och hittade detta bl.a och jag vill absolut ha! Får hoppas på presentkort i födelsedags present. Höhö.



Nu ska jag slänga mig i sängen och återigen tycka synd om mig själv! Kram på er

Ni vet hur det är..

Ja, jag var idiotisk och stannade hemma. Har jätte ont i magen, så egentligen orkar jag inte sitta här just nu. Våra bästa år (Days of our lives) börjar snart, så det ska jag se, äta pingvinstångar och tycka synd om mig själv. Duschen blir det efter också.

Kram


Sweet dreams

Hej söta läsare :)
Har precis kollat klart på en film med älskling, och ska väll snart sova.. Måste upp tidigt, får hoppas att jag orkar gå imorgon bara. Brukar kunna vara så, att min första dag med lingonveckan brukar tära på mig, får ont från fötterna och upp, i princip hela kroppen och det är jätte jobbigt, kan inte sitta still då. Kan det vara så att ni brukar ha så också? Har ni kanske nåt förslag som tar bort värken? Tips mig isåfall, behövs! =)

Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och sånt där. Blir inget mer inlägg för idag, men jag återkommer såklart imorgon. Då får ni veta om jag varit duktig och gått till skolan, eller om jag varit idiotisk och stannat hemma. Tar ju såklart igen arbete, like always!

If you all wonder

.. Ni undrar säkert hur det gick på utvecklingssamtalet, eller något liknande..
så jag börjar väll berätta lite om det. Det gick superbra! Fick veta att jag har VG i flera ämnen,
och MVG i ett ämne just nu, och vg-mvg chanser i andra ämnen.
Låter inte det toppen?
Och för att skryta lite så sa hon att jag är en av dem bästa i klassen. *Smile smile* ..
men jag måste tro på mig själv mer, inte vara så osäker och prata lite mer muntligt. Jag har tyvär alltid känt att jag gör andra en tjänst om jag inte pratar så mycket.
Men jag kanske har haft fel genom alla år?

Vad mer, jo, en rolig sak.. (en till) rolig sak, är att vi träffade min bror i centrum,
och han tittade på mig och typ flinade det leendet bara han kan, och sa
''du ser äldre och äldre ut för varje gång vi träffas''
Ska man ta det som en komplimang, eller inte? vad tycker ni? :P

Har nyligen ätit middag, kycklingklubbor m ris, bearné sås (hur det nu stavas) och grönsaker. Mycket gott.

Nu ska ni få veta en mindre rolig sak. Min lingonvecka har precis börjat, blähh!
Och nu, ska jag slänga mig i sängen och se på film med min älskling, och äta pingvinstångar. Yummi. Plugg blir det nog någongång också. Have too!


Going to school

Godmorgon. Är ni sömntutiga? själv vaknade jag klockan 06.00, gick upp och åt frukost med Oscar (Envis som han var så skulle han äta frukost med mig) lite gulligt ändå. Har precis sminkat mig klart och fönat håret, ska nog sätta upp det i en hästsvans sen. Bussen går ju inte förns 08:30 alltså om en timma. Jag börjar med turism. Sen får vi ju inte glömma att jag har utvecklingssamtal idag kl 16.00. Höhö.
Tänkte slänga in en bild på den hårfärgen jag försöker att få, åh vill så gärna ha exakt den hårfärgen! Får väll gå till en frisör eller något, för det går inte som jag vill.


Sweet dreams

Godkväll! Jag ska alldeles strax gå och sova, Oscar ligger och tittar på The gunit, som slutar 23:00. Vi har tittat på Sanningens ögonblick som jag tycker är jätte spännande. Till det blev det Kiwi och kakor, thihi.


Lunch time

Om en stund blir det till att käka lunch, som kommer bestå av lasagne! Förr var jag inte mycket för det, jag gillade inte lasagne förut, jag gillade inte fiskpinnar heller, men nu gillar jag båda två som fan.. hur kommer det sig, egentligen? Jag känner litegrann för att gå en promenad runt ringvägen, som är ungefär 7 km, men det blir 1 mil från min port och hem igen.. men det är nog nu, för stunden som jag har lust med det.. efter lunchen kommer nog den lusten försvinna. Det är ganska typiskt för att vara jag. Men jag återkommer senare, ha en bra 29 Mars dag.


Don't forget the clock

Godmorgon sötisar. Påminner er om att ställa fram klockan 1 timma, för nu är det sommartid! Snön var här för mindre än 2 dagar sen, vad gör jag om den kommer tillbaka? jo,  jag flyttar utomlands! (Ironi dock)
Snart fyller man år, men vad önskar man sig? jo jag önskar mig - Presentkort, armklocka, pengar, systemkamera, smink, underkläder mm. Pappa fyller år den 4e april, och eftersom jag fyller år den 6e april så firar vi nog oss två samtidigt, den 5:e eller något. Tänkte ha ett eget litet  ''kalas'' på min födelsedag, för några vänner. Men vi får se hur det blir med det. Imorgon har jag utvecklingssamtal direkt efter skolan i HP huset, vet att jag kommer få höra att jag har mycket frånvaro, för det vet jag.. men jag klarar ändå allting galant. Förutom matten, som är helt hopplös för mig.

Någon som ska se Sanningens ögonblick ikväll då? Det ska iallafall jag =D

Det blir ljusare för varje dag och vi kan faktiskt börja räkna dagarna till det blir sommartid igen. I år, 2009 infaller det magiska datumet får återgången till sommartid 2009-03-29. Och när det blir sommartid ska man ställa fram klockan en timme.

Ont i magen

Godkväll!
Måste bara berätta att jag har super ont i magen och jag vet inte vad det kan bero på, kan knappt sitta eller ligga ner och gå kan jag inte heller för den delen, för då gör det ännu ondare. kan vara lingonveckan som är på gång, men det tror jag inte. Dum jag är som inte sätter datum för när jag ska ha den. Jag ska nog gå och sova snart, är lite lagom trött.

Mensstruationen kommer igång under puberteten. Flickor föds med cirka 400 000 ägganlag i äggstockarna. Någon gång under puberteten börjar äggen mogna och den första ägglossningen sker. Två veckor senare kommer första menstruationen. Kvinnor får sedan mens ungefär en gång i månaden fram till klimakteriet. 

Menscykel kallas perioden mellan mensens första dag och nästa mens första dag. Under menscykeln utvecklas en näringsrik slemhinna på livmoderns väggar. När ägget inte blir befruktat under ägglossningen behövs inte den näringsrika slemhinnan som då stöts ut ur livmodern som menstruationsblödning. Du kan se när du får mens genom att det kommer blod i trosan.


Earth Hour today

Nu har vi kommit hem från centrum. Prövade skor på en gång också, önskar mig ett par i födelsedags present. Jag köpte två klädesplagg och accessories, någon fika blev det inte, istället köpte vi hem två donuts var. Jag har tänkt börja plugga på turism först, varför vet jag inte.. för jag har prov i matte och näthandel som jag missade i fredags för att jag var hemma från skolan.  Egentligen borde jag nog prioritera näthandeln och matten men eftersom jag ska redovisa mitt arbete i turism så vill jag ju att det ska bli jätte spännande att lyssna på vad jag har att berätta om Gotland, så jag vill lägga så mycket tid jag kan på det. Men det går väll inte alltid, I guess

Jaha, idag är det earth hour, kommer ni att släcka allt?



Dagens inköp.

Centrum och plugg

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Vaknade ju bredvid min nallebjörn, vilket är det mysigaste som finns. Vi stekte ägg till frukost, eller.. han gjorde det åt oss. Om en timma eller så så ska vi bege oss ner till centrum och titta lite, kanske ta en fika också. Sen måste jag hem och plugga Näthandel, matte och turism. Vi har en uppgift i turism att skriva om ett landskap, jag fick äran att skriva om Gotland. Woho, en lättnad för min del. Sen ska det redovisas inför hela klassen, och det är inte min starka sida direkt. Men vi är ju bara 13-14 stycken i klassen, så det är kanske inte så farligt. Men nu måste jag göra mig i ordning, sminka mig och föna håret! Återkommer senare. Ha en bra dag.

Nu blir det film och mys

Godkväll. Har fixat och trixat lite mer med bloggen.. vad tycks om den? ska jag ändra på något? svara på, don't be afraid! Jag känner mig lagom elak mot min nallebjörn (Oscar) för att jag har ägnat nästan hela dagen åt bloggen. Fy på mig. Men han spelar, vilket han tycker om att göra, så det är ju iallafall bra. Men nu tänker jag inte sitta vid datorn mer idag, för nu ska jag ägna tiden innan sovtime, åt min pojkvän. Vi ska se på en film ''Die welle'' heter den, vi laddade ner den igår. Ha en fortsatt trevlig 27 Mars.

I want, I want, I want

Coral Black Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COM Olivia Dress SEK 649, Orion - NELLY.COM Black Satin Love SEK 249, Stockholm Design Group - NELLY.COM Special Polish Large SEK 60, Konad Nail Art - NELLY.COM
Vilka underbaringar. Från nelly.com
Snart ska jag och älskling sätta igång med middagen. Vi ska göra vår goda taco gratäng, och till det ska vi ha nacho chips och grönsaker. Supergott. Kan slänga in en bild senare. Kram

Det börjar hända något..

Hallådär. Jag börjar nu att få till bloggen lite, har problem med menyn bara.. som ni kanske ser.
Men det ska jag fixa så snart jag får pli på det. Idag är det fredag och det regnar/snöar ute.. jösses. Ska nog åka och köpa nånting gott till ikväll. Hur ser er fredag ut?

26 Mars

Jag vet att min blogg ser för-jävlig ut. Jag ska fixa och trixa med den, men just nu har jag ingen ork för det. Jag ska leta efter någon film att ladda ned, och sedan bara ta det lugnt med Oscar. Kanske hinner imorgon, ska försöka! ..

26 Mars

Hej du.
Nu är jag hemma efter en lång och  tråkig dag i skolan. Vi håller på att lära oss bokföring, det är jätte tråkigt och skit irriterande. Men men, jag glömde nämna i det tidigare inlägget att jag fick MVG på praktisk marknadsförings provet. Det är super bra ju! =D Nu borde jag egentligen plugga.. men efter 7 timmar i skolan, så har jag ingen lust med det alls. Proven imorgon får gå som dom går. Jag ska snart fixa om lite i min blogg, göra den något finare. Tycker den är ganska ful.


26 Mars

Har nyligen haft PM (Praktisk marknadsföring) och fick sluta 30 minuter tidigare, vilket betyder att vi har 1 timma och 45 minuters håltimma, suck! Stter just nu i biblioteket och väntar på att Sarah, Sandra och inda ska komma från ICA.. haha. Dom borde faktisk vara här nu.. tycker jag. Aja, jag har 3 lektioner kvar för dagen - Matte, småföretagande och svenska.. Sen ska jag hem och plugga :/ har två prov imorgon, somsagt.


25 Mars

Godkväll. Vad har du för dig? =)
Idag har jag varit i skolan, haft info&layout, engelska och näthandel. Efter skolan åkte jag till centrum med Sandra, där vi mötte upp våra pojkar och gick och fikade, trevligt det. Mamma hade tänkt göra våfflor idag, eftersom det är våffeldagen idag.. men det ändrade vi snabbt på genom att åka till arena och beställa kebab. Smart va? Nej.
Blir nog våfflor imorgon, kanske ? vi får se.
För övrigt så har jag två prov på fredag, matte och näthandel.. uhh. Matten lär gå åt skogen, like always.. men näthandeln blir nog inte så svår. I hope! Kanske blir en fika med min barndomsvän Katrin, på fredag också. =)

Har suttit och försökt göra en snygg header, men jag suger verkligen på det. Ja usch, om någon har lust att göra en fin header till mig, hojta till! Skulle vara ur gulligt.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kanske plugga en aning.. det behövs ju.

( Idag är det vår dag. 1 år och 1 månad ) Älskar dig.


24 Mars

Hallådär blåbär :)
Just nu sitter jag i biblioteket i skolan med Sandra, vår lektion börjar inte förens halv 1 (Info/Layout) .. Sen har vi Turism, slutar 14:45 idag. Längtar efter Oscar, hoppas att lektionerna går fort =D Sarah är sjuk idag, stackaren. Krya på dig!

Vi hörs senare. Kram på er

21 Mars

Är fortfarande på Gotland. Prakikten på ICA MAXI är slut, slutade igår. Det var jätte kul, fick testa på olika avdelningar osv. Lärde mig en hel del och dom personalen var jätte trevliga. Idag har jag varit på öster, själv, för Oscar är på övning. Köpte bla. väskan som ni ser här under från H&M, köpte också en ''warm mahogny'' hårfärg. (se bilden nedanför) Hoppas det blir bra, vill ha en liknande färg, har bara inte lyckats få de.

Imorgon åker jag och Oscar till Nynäshamn igen, börjar skolan på måndag. Suck. Ska höra med Oscar om vi kan äta på Taco huset ikväll.. <3


14 Mars

Är på Gotand. Kom hit igår eftermiddag. Ska praktisera här en vecka, på ICA MAXI.. Ska nog bli kul =)
Sitter just nu och väntar på att O. Ska komma hem från hans övning med hemvärnet.

9 Mars

Säger återigen förlåt för dålig uppdatering. Känns lite meningslöst att skriva här ibland, eftersom det ändå inte är nån som läser.. tror jag? några få vet jag läser, men inte direkt många.. Men det förstår jag, för tusan^^

Ja.. Imorgon har jag återigen prov i Turism, så jag ska sätta igång alldeles strax att plugga. På torsdag har jag prov i praktisk marknadsföring A och i småföretagande.. kul? Nej. Gud vad det börjar ställas massa krav på mig känner jag, jag är ju inte direkt ensam om det, men ändå. Jag är ju bara 16, snart 17 år.. ? aja, ska inte klaga.
Idag hade jag håltimme i typ 3 timmar.. fyfan säger jag bara. Duktig som jag var så pluggade jag lite.. Sarah med.
Gick till mammas jobb efter skolan, för att sedan åka med henne hem. Hahah.. vilka konstiga människor det jobbar på hennes jobb, egentligen.. Först så ska mamma presentera mig för någon jörgen.. och det skummaste var att han var seriös.. jag trodde han skämtade.. men han fungerar tydligen så.. och så ser han dåligt.

- Jörgen, känner du igen Sophie? Det är min dotter, Jonnas lillasyster.
- Va, vemdå ? Vart är hon?
- Hon sitter här (och mamma pekar på mig)
- Får jag se kortet då? vart har du kortet på henne?
- Nemen.. hon sitter här bredvid mig..
- Vartdå?
- Här... (och pekar igen)
- Jaha... (garvar) .. Fy vad jag ser dåligt.

Sen åkte vi hem iallafall, när vi kom till vårt trapphus så står pappa där och bär in en massa kartonger med kakor och godis och color som han ska sälja, för att fixa sin boule lokal.. lr vad det är. Så jag ska köpa 3 burkar.. har bara inte bestämt mig för vilka.. haha, finns ganska mkt att välja mellan. Är 144 st burkar. Dom kostar 50 kronor styck, helt klart värt det. Så om nån vill köpa, bara hojta till.. haha :P

Nu, innan jag börjar plugga.. vill jag ringa älskling. Så, nu ska jag gå..
Grattis Mormor som fyller år idag :D<3333


5 Mars

Förlåt för dålig uppdatering. Är så mycket med skolan just nu.
Idag har jag iallafall varit hemma från skolan. Tittat på ''grabben i graven bredvid'' som jag laddat hem, för vi kollar på den filmen i skolan.. oche ftersom jag missade svenskan idag så ladda jag hem och såg på den istället. Grät under en scen, haha.. aja.
Nu har jag jätte ont i magen.. vet inte vad det kan bero på, men det är nån slags värk.. :/


3 Mars

Har fortfarande ont i huvudet! Usch, jobbigt läge det här alltså. Och nu behöver pappa datorn, så jag ska bara slänga in en bild på glassar. Bara tre.. av hundratals? Mamma har köpt hem glass, så jag var bara tvungen.. haha. Dock inte dom glassarna på bilden, men det duger.



Själv så har jag bara smakat den första, och den är riktigt god =)

2 Mars

Fick springa till bussen idag när vi slutade. I vanliga fall skulle jag inte gjort det, men idag orkade jag inte bry mig om nånting alls. Allting går åt helvete känns det som, särskilt matte provet, kommer få IG på det. Hur jag vet det? för att jag inte orkade tänka, hade sån otrolig huvudvärk och magen skrek efter mat. Kan man plugga matte då? inte jag. Har fortfarande jätte ont i huvudet.. det är inget ovanligt, har ont i huvudet varje dag. Men idag mår jag illa också, så det känns värre än vanligt, funderar stramt på att stanna hemma imorgon, eller iaf skippa fotograferingen, har ju inga roliga besked med mig imorgon direkt, till läraren alltså. Vi får se.. ska nog gå, jag måste gå.

Ska äta nu.

2 Mars

Godkväll. Sitter och lyssnar på musik och fixar lite i photoshop. Jag har grymt tråkigt! Och så har jag matte prov imorgon, fyfan.. säger jag bara. Tycker matte är helt värdelöst. Varför ska vi kunna t ex. promille och ppm? okej med gånger, plus, minus och delat.. men vadfan.. Gaah! Orkar inte med matten, det går åt skogen där. Satsar på alla andra ämnen mer då.
Jag vill göra nåt.. blir deprimerad. Kanske ladda ned en film?
Åh.. sen en fräck sak! Vi har ju sovmorgon till 10:30 på torsdagar.. men nu har dem satt in en lektion där, så vi börjar 8.15 och slutar 9.15.. så vi har håltimme 1 ½ efter det.. fyfan! Jag som behöver den där ynka sovmorgonen.. Jag hatar skolan just nu. Börjar kännas stressigt.. och jag hinner inte med. Prov på torsdag har jag också.. suck! Hjälp mig? ÄLSKLING, VILL HA DIG HÄR NU! du får mig att känna lugn, fan! fan fan fan..... trista måndag

Nu går jag härifrån med sur mun.

2 Mars

Sitter i skolan, dom andra har idrott.. har ringt till MAXI, men dom hade redan 8 praktikanter där, så han sa att jag får ringa på torsdag, för då är den rätta personen där, som jag ska ta kontakt med. Hoppas hoppas!! Vill att älskling ska ringa min mobil, för jag har inga pengar på den.. så jag kan ju inte skicka sms heller :/ .. Ser du det här, så ring mig! Saknar dig så mycket. Vill åka hem.. men måste vara kvar.

Ha det bra

2 Mars

Var uppe 4 inatt och såg att min dörr var öppen, så jag tände lampan och ja.. alla katter var i mitt rum, kiara satt uppe i min hylla och höll på, så henne fick jag sjasa ut.. colan låg så sött i sängen, så hon fick ligga kvar. Trodde jag hade stängt min dörr, men bara 2 minuter efter så var kiara uppe i hyllan igen.. wtf?! Vaknade vid halv 7 igen av att colan tryckte sitt huvud mot mitt huvud och nosade, kände då att hennes näsa var blöt.. haha, gulligt.. gosade lite med henne, och det roliga var att jag skulle upp halv 7, verkade nästan som att hon visste det.. tack sötan!
Nu sitter jag här, klarsminkad och ska bara platta håret lite sen gå till bussen.. har turism första lektionen.

Saknar dig

1 Mars

Nu har jag precis packat upp allting och tvättat bort sminket. Ska ta och ringa till Oscar och störa han mitt i filmen som han ser på med sin bror. (Jag stör inte om jag ringer) sa han, så då gör jag väll kanske inte det? Å andra sidan så såg han på den filmen med mig häromdagen, den var läskig. Men jag ska sova snart.. ska upp tidigt, så jag ska ringa och säga godnatt.

Sov så gott.

1 Mars

Jaha.. så var man hemma i lilla Nynäshamn igen då. Känns inge vidare! Vart är min nallebjörn? Saknar dig så hemskt mycket redan. Blä på det här, blä på skolan som ska hålla mig borta från dig.
Fick sällskap av Linda på båten, som nämligen också varit på Gotland. Trevligt trevligt.. Vi spelade lite kort, tittade på film och snackade lite allmänt. Blev alltså inte lika tråkigt att åka båten som det normalt brukar vara, eftersom jag alltid åker ensam. Man blir enormt uttråkad!
En ny månad är det också, helt plötsligt.. igår var det den 28 Februari, idag är det den 1 mars?! känns konstigt. Men det är väll det allting är, konstigt..

Jag vill inte vara här.
Vill vara hos dig
i din famn, pussa dig.

RSS 2.0